Video stiri:

Actiune in forta a procurorilor DIICOT Iasi! Cea mai tare scoala de hoti din Europa functiona la Iasi!

20 Iunie 2017
2175 Vizualizari | 0 Comentarii

Actiunea procurorilor ieseni a beneficiat de sprijinul logistic si de finantarea Eurojust. Este o unitate de cooperare juriciara a Uniunii Europene care sprijina coordonarea si cooperarea intre autoritatile nationale pentru a le ajuta sa combata fenomenele grave de criminalitate organizata care afecteaza cel putin doua state al UE. In momentul in care au inceput perchezitiile la Iasi au inceput perchezitiile si la Paris, sub coordonarea Directiei de Politie Judiciara din capitala Frantei. 

Practic au fost ridicati si retinuti cetateni romani, in special de etnie roma, atat din Iasi cat si din Franta. De asemenea, au fost descoperiti unii membri ai retelei in judetul Prahova si in Roman. Nu doar actiunea de la Iasi a fost una impresionanta. Au fost implicati un numar foarte mare de politisti francezi in prinderea tiganilor plecati acolo.


actiune jandarmi politisti francezi aveau un program foarte riguros paris diicot iasi furturi franta instruire cei mai buni hoti erau trimisi la paris tigani minori ipj iasi bcco tiganii se jura ca n-au facut nimic mascati
Distribuie:  

Video similare

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - Video BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3801 (s) | 18 queries | Mysql time :0.320795 (s)