Video stiri:

Aici sunt banii dumneavoastra. Seful Camerei Taximestristilor si-a ridicat un palat din banii munciti de altii

18 Octombrie 2017
389 Vizualizari | 0 Comentarii
Este unul din cei mai controversati afaceristi din Iasi. Detine o afacere de pe urma careia jupoaie angajatii si are la activ chiar plangeri peste plangeri pentru acte de violenta. Membru al unui partid fantoma, individul nu s-a facut remarcat cu nimic la nivel de Consiliu Judetean, unde a ajuns in calitate de ales in vara anului trecut. 
Cu toate acestea, de pe urma afacerilor sale, acesta a reusit sa-si ridice o vila impunatoare pe o strada aflata in apropierea cartierului Tatarasi, departe de ochii curiosilor. 
Consilierul judetean Mircea Manolache si-a ridicat o locuinta de cateva sute de metri patrati pe strada Tufescu, artera situata in apropierea zonei Podul de Fier. Casa este una impunatoare fata de locuintele din jur. Cladirea cu etaj, ridicata de Manolache pe strada Tufescu, are o suprafata de peste 350 metri patrati si este imprejmuita de un gard urias. Si asta nu este tot. In spatele acestei cladiri, Manolache mai construieste un imobil pentru fiul sau. Aceasta casa este deocamdata in constructie.

casa mircea manolache iasi
Distribuie:  

Video similare

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Video BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1044 (s) | 17 queries | Mysql time :0.039818 (s)