Video stiri:

Ampla actiune de curatenie la partia de ski -FOTO,VIDEO

30 Martie 2019
596 Vizualizari | 0 Comentarii

Intrucat se doreste ca in Iasi sa fie organizate cat mai multe evenimente culturale de anvergura, Ateneul din Iasi, Primaria Municipiului Iasi, Salubris Iasi, Citadin, SC Servicii Publice Iasi SA, Directia Silvica Iasi, Casa de Cultura a Studentilor Iasi, organizatorii festivalurilor Rock’n’Iasi Open Air 2019, Rocanotherworld si SC Stefana SRL. au organizat o ampla actiune de ecologizare prin care se vrea transformarea partiei de sky in partia de cultura. 


Astazi, incepand cu ora 10.00, peste 150 de persoane participa la campania de ecologizare. La eveniment participa si primarul municipiului Iasi, Mihai Chirica, Andrei Apreotesei manager Ateneu Iasi,  Bogdan Cruceanu, Catalin Neculau, director Salubris, Marius Ionescu, director Citadin, Liviu Zanfirescu, director Politia Locala. In urma actiunii, pana acum au fost adunate tone de deseuri din padurea Ciric. Pe langa aceasta campanie, se mai deruleaza inca una de plantari in padurea Ciric.


 

La eveniment participa foarte multi adolescenti si copii.


PONT: Daca NU lasi mizerie, NU trebuie sa strangi! Fii mai atent cu mediul inconjurator, iar mama natura iti va multumi!


bzi iasi bunaziuaiasi gunoi partie
Distribuie:  

Video similare

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Video BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :1.1648 (s) | 17 queries | Mysql time :0.042616 (s)