Video stiri:

Bariera de la BJATM a fost redeschisa circulatiei rutiere! Soferii pot circula in conditii foarte bune de acum in zona

14 Iunie 2018
1212 Vizualizari | 0 Comentarii

Iata ca si in Iasi exista exemple de bune practici. Unul dintre cele mai importante noduri rutiere, bariera de la BJATM a fost redeschisa saptamana aceasta, iar in zona se circula extrem de bine. Daca pana acum, mii de soferi care tranzitau zilnic zona erau obligati sa incetineasca pana la 4-5 km pe ora, ca sa nu-si rupa in doua masinile, iata ca de acum, poti traversa zona chiar si cu 30-40 de kilometri la ora. Astfel, soferii pot circula in zona in conditii decente, avand in vedere ca strada de pe partea cu Canta a fost plombata, iar trecerea la nivel cu calea ferata a fost complet asfaltata.


Atentie, soferi! Se reface zona de la Bariera BJATM


Reamintim ca zona barierei BJATM a fost reabilitata in ultimele saptamani de Compania Nationala de Cai Ferate - CFR SA. Au fost efectuate lucrari de refacere a terasamentului, precum si de inlocuire a traverselor, sinelor de cale ferata si dalelor de beton degradate. Iata ca, atunci cand exista o colaborare fructuoasa intre institutiile statului, in cazul de fata, CFR Infrastructura, Primaria Municipiului Iasi si SC Citadin SA, rezultatele sunt din cele mai bune, iar beneficiarii nu pot fi decat extrem de multumiti.
In perioada cat s-a lucrat la modernizarea zonei, circulatia autovehiculelor între Dacia si Canta a fost deviata pe Pasajul Octav Bancila, pentru traficul usor, si pe Pasajul Alexandru cel Bun, strada Silvestru si Soseaua Moara de Foc, pentru traficul greu.


bariera bjatm cfr sa terasament reabilitare
Distribuie:  

Video similare

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Video BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 17 queries | Mysql time :0.041601 (s)