Video stiri:

Bogdan Nastase, urmasul lui Catalin Morosanu

20 Februarie 2019
4198 Vizualizari | 0 Comentarii

Bogdan Nastase, unul dintre cei mai promitatori sportivi ieseni, calca pe urmele fratilor Klitschko. Sportivul descoperit la CS Scorpions de antrenorul Mihai Constantin efectueaza un stagiu de pregatire alaturi de campionii Germaniei, pregatiti de celebrul antrenor Lutz Burmester.


Cantonamentul are loc in Hamburg, iar antrenamentele se desfasoara la sala EC Boxpromotion Gmbh&Co KG Hamburg, unde de-a lungul anilor s-au pregatit fratii Vladimir si Vitali Klitschko si unde in prezent se antreneaza si Cristian Ciocan, campionul roman la box profesionist.


"Este o experienta noua pentru mine, pentru prima data când ma antrenez într-o sala de sport din strainatate. Pâna acum am mers doar sa lupt în strainatate, iata ca a venit si vremea sa ma antrenez. Am trei antrenamente pe zi si odihna. Merg în cantonament si ma pregatesc pentru urmatorul meci pe care îl am în luna aprilie. Vreau sa ma bucur de acest cantonament, o sa cunosc probabil luptatori noi si, cine stie, sa ma întâlnesc si cu colegii mei din tara. În cazul în care am sa primesc oferte sa ma lupt în afara, cu mare drag. Deocamdata ma lupt în România, în tara mea, unde m-am nascut", a declarat Bogdan Nastase, luptator K1.


Acest cantonament nu putea fi posibil fara sustinerea financiara a dezvoltatorului imobiliar Lucian Caras, care detine proiectul Mon Jardin, din Moara de Vant. Omul de afaceri a lasat business-ul pentru cateva zile si este plecat in Germania, alaturi de Bogdan Nastase, tocmai pentru a-l sustine pe acesta.


bogdan nastase cs scorpions vladimir si vitali klitschko cantonament
Distribuie:  

Video similare

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - Video BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0712 (s) | 18 queries | Mysql time :0.014320 (s)