Video stiri:

Ceea ce nu respecti va fi un dar valoros pentru o alta persoana

24 Iulie 2018
3042 Vizualizari | 0 Comentarii
In viata de zi cu zi, lucrurile mici nu sunt menite cateodata unei anumite persoane, dar pot fi folositoare pentru altii. Un film despre ce lectii ne poate da viata uneori ne dezvaluie o imagine mult mai complexa a lucrurilor. Si este vorba tocmai de acele lucruri pe care nu le respectati, dar care insa vor deveni un dar valoros pentru altii.

In cupluri, cel mai adesea controversele apar din cauza opiniilor diferite. In acest caz, cei doi parteneri isi pot arunca cu usurinta cuvinte grele. Pentru faptul ca nu a fost respectata, femeia ii arunca iubitului hainele in strada. Cei doi ajunsesera sa se certe din nimic, mai mult pentru a-si satisface ego-ul. Cand femeia a refuzat sa accepte scuzele de la prietenul ei, el a lovit-o accidental.

Cu toate acestea, sfarsitul videoclipului este cel mai surprinzator lucru. Femeia si-a lasat iubitul in manie. A plecat cu barbatul pe care-l considera mai frumos si mai bun decat iubitul ei actual. Dar a stiut ca omul fara adapost si-a luat hainele prietenului? Fiecare persoana va avea modalitati diferite de a percepe aceasta lectie.

cupluri cearta lovit
Distribuie:  

Video similare

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - Video BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.4321 (s) | 18 queries | Mysql time :0.369903 (s)