Video stiri:

CJ Iasi nu mai da bani pentru refacerea Primariei Mironeasa. Simirad a sesizat DNA-ul!

7 Decembrie 2011
1446 Vizualizari | 0 Comentarii


Consiliul Judetean (CJ) Iasi nu mai da bani pentrurefacerea Primariei Mironeasa, care a ars in proportie de 80% in urma unui incendiu produs la mijlocul lunii noiembrie. Asta desi la sfarsitul lunii trecute consilierii au aprobat alocarea a 360 mii de lei pentru reabilitarea cladirii.
Presedintele CJ, Constantin Simirad, a anuntat astazi ca a descoperit mai multe ilegalitati comise de edili in ceea ce priveste proiectul reabilitarii sediului, proiect in valoare de 750.652 lei semnat pe 23 decembrie 2009.
Seful CJ sustine ca jumatate din aceasta suma a fost acordata constructorului Ircos Company SRL chiar la data semnarii contractului. Lucrarile ar fi trebuit sa dureze o luna, insa nici in 2011 nu au fost finalizate. In plus, pe 1 iulie 2010 a fost incheiat si un act aditional.
Simirad spune ca i se pare ciudat ca a luat foc chiar si arhiva, in conditiile in care la Primarie se anuntase un control pe un proiect finantat din fonduri europene. Acesta a precizat ca a sesizat DNA-ul si Parchetul.cj simirad mironeasa primarie incendiu
Distribuie:  

Video similare

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - Video BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.5300 (s) | 20 queries | Mysql time :0.453902 (s)