Video stiri:

Colegiul Tehnic "Mihail Sturdza" Iasi, partener într-un proiect Erasmus KA2 pentru îmbunatatirea competentelor în concordanta cu necesitatile industriei

20 Februarie 2019
611 Vizualizari | 0 Comentarii

Colegiul Tehnic "Mihail Sturdza" Iasi este unul dintre cei cinci parteneri (alaturi de institutii din Germania, Spania, Bulgaria si Croatia) în proiectul european ERASMUS+, coordonat de Basaksehir Mesleki Egitim Merkezi din Turcia, cu titlul "Îmbunatatirea competentelor CNC si CAM-CAD în concordanta cu necesitatile industriei la centrele de prelucrare verticala CNC".


Proiectul, extrem de important pentru formarea profesionala în calificari deficitare, de operatori echipamente cu comanda numerica, are o durata de 30 de luni si urmareste îmbunatatirea calitatii formarii profesionale în acord cu nevoile sectorului tehnic. În cadrul proiectului se va crea o platforma e-learning pentru dezvoltarea si evaluarea competentelor dobândite online de operatorii în CNC-CAD-CAM. Aceasta va putea fi folosita ca resursa educationala importanta atât în cadrul programelor de formare profesionala initiala în scolile VET, cât si în programele de învatare pe tot parcursul vietii.


bzi iasi bunaziuaiasi colegiu mihail sturza
Distribuie:  

Video similare

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Video BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0957 (s) | 17 queries | Mysql time :0.029444 (s)