Video stiri:

Blestem cazut peste o familie din Iasi! Pusti de 13 ani, disparut in apele Jijiei. Le-a spus colegilor ca se sinucide, dupa ce a aflat ca va ramane repetent. Ipoteza este exclusa de familie! FOTO, VID

13 Iunie 2019
264 Vizualizari | 0 Comentarii

• Tragedie intr-o familie din Iasi, dupa ce un pusti de 13 ani a fost inghitit de apele Jijiei • Aseara, pompierii nu au reusit sa dea de trupul neinsufletit al baiatului, din cauza apei involburate • Desi copilul le-ar fi spus colegilor de scoala ca vrea sa se sinucida din cauza ca a ramas repetent, familia nu crede asta, iar indiciile de pana acum duc catre un tragic accident


Ieri, la Iasi, al cincilea suflet a fost inghitit de ape, in mai putin de o saptamana. In localitatea Manzatesti, un copil de doar 13 ani a fost inghitit de apele Jijiei. Baiatul a fost cautat de pompieri si de scafandri ore întregi, dar fara rezultat. Martorii spuneau ca l-au vazut pe baiat intrând în apa, dar ca nu l-au mai vazut iesind. Acesta fusese la scoala ziua si petrecuse alaturi de colegi.


Nu este exclusa nici varianta sinuciderii, tinând cont de faptul ca baiatul aflase ca a ramas repetent. Si chiar le-ar fi spus colegilor ca vrea sa-si puna capat zilelor.


Apelul la 112 care avea sa anunte tragedia a fost dat putin dupa ora 15:00. Baiatul de 13 ani se întorsese de la scoala si a mers la câmp sa adune iarba pentru animale. In drumul înapoi spre casa a oprit însa într-o zona unde copiii se scalda des, desi nu este voie.


scafandri manzatesti copil tragedia
Distribuie:  

Video similare

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2020 - Video BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3772 (s) | 18 queries | Mysql time :0.312387 (s)