Video stiri:

Elena Basescu, gafa MONUMENTALA in Parlamentul European

18 Aprilie 2013
1443 Vizualizari | 0 Comentarii

Fiica presedintelui isi uimeste colegii din Parlamentul European tinand discursuri extrem de serioase, dar care trezesc, fara sa vrea, zambete. Mai ales cand nu au nici o legatura cu subiectul dezbaterii.

Elena Basescu explicat timp de cateva minute importanta regiunii arctice, desi tema dezbaterii era pescuitul. Ea a fost intrerupta chiar de moderatoare dezbaterii, explicandu-i-se ca a incurcat subiectul.

Astfel, in cadrul dezbaterii "Impas institutional privind planurile multianuale de gestionare a pescuitului", fiica presedintelui Romaniei a citit un discurs despre... Arctica, scrie Jurnalul.

"Arctica este o zona de o importanta strategica tot mai mare", a inceput Elena Basescu, sub ochii mirati ai colegilor europarlamentari.

"Pe fondul incalzirii globale si topirii calotei glaciare, au fost descoperite rezerve importante de hidrocarburi, care trezesc interesul mai multor state. Resursele energetice descoperite in Oceanul Arctic trebuie exploatate intr-un mod responsabil", a continuat aceasta.

La un moment dat, ii este taiat microfonul si i se atrage atentia ca discursul sau n-are nicio legatura cu tema de discutie. Elena Basescu a crezut, insa, ca are o problema tehnica. I se sugereaza sa revina la urmatoarea dezbatere: "Strategia UE pentru regiunea arctica".

Elena Basescu se apara pe Twitter si spune ca nu a fost vina ei. "Nu a fost greseala mea, a fost greseala staff-ului tehnic de la prezidiul plenarei. Eu ma inscrisesem pentru dezbaterea privind "Strategia Uniunii Europene pentru regiunea arctica" si mi s-a oferit cuvantul fara sa-l cer la dezbaterea privind "Blocajul institutional in ceea ce priveste planurile multianuale de gestionare a pescuitului". Tabela electronica ce anunta titlurile dezbaterilor nu functiona in acel moment. Abia ma intorsesem in plen si nu aveam de unde sa stiu ce subiect se dezbatea".


 


elena basescu gafa parlamentul european discurs subiect
Distribuie:  

Video similare

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - Video BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3987 (s) | 18 queries | Mysql time :0.339328 (s)