Video stiri:

Exercitiu al Jandarmeriei in cladirea Curtii de Apel Iasi

23 Noiembrie 2018
2309 Vizualizari | 0 Comentarii

Fortele de ordine iesene vor derula in cursul zilei de astazi un amplu exercitiu in sediul Curtii de Apel Iasi din zona Targu Cucu. Astfel, Inspectoratul Judetean de Jandarmi Iasi va efectua un exercitiu facut dupa un scenariu bine definit, exercitiu ce va avea loc la orele pranzului.


VEZI LIVE VIDEO AICI


"Vineri, 23 noiembrie 2018, între orele 12:00 – 14:00, la Curtea de Apel Iasi – în incita Palatului de Justitie din strada Elena Doamna, nr. 1A, se va desfasura un exercitiu de antrenament, având ca scop dezvoltarea capacitatii de interoperabilitate si interventie în sistem integrat, în cazul rezolvarii unei situatii concrete. La fata locului vor actiona mai multe echipaje de la Inspectoratul de Jandarmi Judetean Iasi, sprijinite de specialisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Iasi, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta al judetului Iasi si Penitenciarului Iasi. Se va interveni într-un scenariu de tulburare a ordinii publice, într-o sala de judecata, atacul jandarmilor care asigura protectia obiectivului si blocarea persoanelor turbulente în sala de judecata", au mentionat reprezentantii Jandarmeriei iesene. Acestia au mai spus si ca astfel de exercitii vor avea loc periodic.


Citeste si: Se cauta jandarmi la Iasi. Iata ce conditii trebuie sa indeplineasca toti candidatii


"Astfel de exercitii de antrenament sunt planificate periodic, se bazeaza pe unele scenarii, adaptate dupa posibile situatii reale, iar o parte din activitati se vor desfasura în spatiul public, fara a afecta buna desfasurare a activitatilor institutionale sau cetatenesti si fara a impune restrictii majore de circulatie. Persoanelor care se vor afla în zona desfasurarii exercitiului, le adresam rugamintea de a-si pastra calmul si de a respecta indicatiile fortelor de ordine", au mai spus reprezentantii Inspectoratului Judetean de Jandarmi Iasi.


exercitiu jandarmeria iasi curtea de apel iasi interventie
Distribuie:  

Video similare

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Video BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1029 (s) | 17 queries | Mysql time :0.040529 (s)