Video stiri:

Femeia credea ca filmeaza un simplu crab. Insa nu banuia nicio clipa ce avea sa se intample in continuare

12 Iulie 2018
883 Vizualizari | 0 Comentarii
Multe descoperi au fost facute de oameni dupa o ani grei de munca. Uneori ca o descoperire sa aiba loc, au fost nevoie nu de oameni, ci de generatii de oameni care au lucrat insistent si migalos. Astfel, au fost descoperite teorii fizice si matematice care in prezent ne sunt de mare folos.

Insa uneori descoperirile se fac intamplator, de simpli oameni, care nici macar nu si-au propus sa descopere ceva. Un cioban cauta prin munte o capra ratacita si in loc de capra a gasit un oras pierdut. Ori cineva sapa in gradina morcovul si a gasit in schimb un vestigiu arheologic. Astfel de descoperiri sunt foarte multe, ceea ce inseamna ca descoperirile sunt accesibile oricui! O istorie similara putem vedea si in acest video.

O femeie din Australia filma pe o stanca un crab care se odihnea langa apa. Insa brusc din apa a sarit o caracatita care a atacat crabul si l-a transformat in pranz. Nimeni pana acum nu credea despre caracatite ca sunt capabile de asta, deoarece crabii sunt dotati cu clesti de aparare. Insa in prezent lumea stiintifica datorita acestui simplu video cunoaste cu un fapt mai mult!

femeie crab caracatita atacat
Distribuie:  

Video similare

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Video BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2817 (s) | 18 queries | Mysql time :0.213796 (s)