Video stiri:

Final de SUCCES al proiectului Refresh Heritage Week (RHW) Iasi 2019, derulat de Palatul Culturii si Universitatea de Arte

20 Mai 2019
336 Vizualizari | 0 Comentarii

Liderul proiectului este Združenje Zgodovinskih Mest Slovenije/Association of Historical Cities of Slovenia, care are drept parteneri:  ITACA - Local Development Association din Cellino Attanasio, Italia, Complexul Muzeal National "Moldova" (CMNM) Iasi si Fundacion Universitaria "San Antonio" din Murcia, Spania.


Vezi si: Palatul Culturii din Iasi anunta "REFRESH Photography Art Award"


Suita de evenimente RHW Iasi 2019 a fost prima din cele care vor fi organizate în cadrul proiectului REFRESH pe parcursul acestui an în fiecare din tarile participante la proiect. Reunind 19 tineri artisti care au fost coordonati de prof. univ. dr. Atena Elena Simionescu, rector al Universitatii Nationale de Arte (UNAGE) "George Enescu" din Iasi, directorul artistic al RHW Iasi 2019, precum si conf. univ. dr. Modesta Lupascu, lect. univ. dr. Florin Panzariu, manifestarea a avut ca scop crearea de conexiuni între vechi si nou, între lumea de ieri si cea de azi, între patrimoniu si oameni.


 

Vezi si: Proiectul "Young Artists Refreshing Heritage Sites/REFRESH" în cadrul programului Europa Creativa, la Palatul Culturii din Iasi


Din acest motiv, ca si anul trecut de altfel, RHW Iasi s-a axat în jurul unui eveniment marcant organizat de Complexul Muzeal National "Moldova".


bzi iasi proiect palat
Distribuie:  

Video similare

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Video BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1034 (s) | 18 queries | Mysql time :0.041424 (s)