Video stiri:

Incidente la Cimitirul Eroilor din Valea Uzului, Jandarmeria indeamna la calm - FOTO

6 Iunie 2019
1176 Vizualizari | 0 Comentarii

Mai multe incidente au avut loc la Cimitirul Eroilor din Valea Uzului, unde mai multi romani si maghiari au mers sa comemoreze Ziua Eroilor. Mai multe persoane ar fi fortat cordonul de jandarmi pentru a patrunde in cimitir.


Jandarmeria Romana a cerut tuturor participantilor sa aiba un comportament civilizat, calm si adecvat momentului.


Incidente la Cimitirul Eroilor din Valea Uzului, Jandarmeria indeamna la calm


"Jandarmeria se afla la Valea Uzului, avem efective, scopul nostru este de a preintampina tulburarea ordinii si linistii publice. Romanii au rupt cordonul de ordine al jandarmilor si au intrat in cimitir, iar maghiarii care erau in fata s-au dat la o parte si s-au retras. In cimitir are loc o slujba religioasa si se depun coroane. Jandermeria nu a folosit forta", se arata intr-o informare a Jandarmeriei.


Vezi si: Kelemen Hunor cere demiterea ministrului de Interne si a prefectului de Harghita


De asemenea, oficialii precizeaza ca toate persoanele care au savarsit fapte contrare legii vor fi identificate si, pe baza imaginilor, vor fi dispuse masuri legale.


Jandarmeria Romana va mentine in zona un dispozitiv de ordine publica pentru a preveni producerea unor incidente sau escaladarea unor conflicte.


Mai multe persoane au anuntat ca vor veni in numar foarte mare pentru a cinsti memoria eroilor cazuti, iar acest lucru este confirmat de imaginile publicate pe retelele de socializare, care arata coloane de zeci de masini care se indreapta spre Valea Uzului.


In urma cu doua saptamani, in Cimitirul Eroilor din Valea Uzului mai multe cruci ale eroilor romani au fost acoperite cu pungi negre de plastic.


valea uzului maghiari romani cimitir
Distribuie:  

Video similare

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - Video BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.4249 (s) | 18 queries | Mysql time :0.359758 (s)