Video stiri:

Municipalitatea achizitioneaza un sistem revolutionar pentru combaterea poluarii

23 Mai 2019
96 Vizualizari | 0 Comentarii

Municipalitatea ieseana lanseaza un proiect pentru combaterea poluarii din oras, mai precis pentru reducerea emisiilor de PM10. Prin intermediul Salubris SA, societatea de salubritate a Primariei, va fi achizitionat un echipament care sa combata praful din atmosfera.


Prevederea bugeatra a licitatiei de pe data de 18 iunie este de 285.000 lei, fara TVA, adica 60.000 de euro. Sistemul este compus dintr-o turbina care pulverizeaza apa in atmosfera, moment in care particulele ajung la sol si sunt preluate de alt jet de apa.


Solutia este folosita de multi ani in zona Asiei, unde isi desfasoara activitatea si prinicipalii producatori de echipamente. Mai precis, turbina va fi montata pe un utilaj aflat in dotarea Salubris si va fi actionata in mers.


"Sistemul/suprastructura pentru pulverizat vapori de apa este formata din: sistem de refulare, generator electric trifazat, rezervor de apa, montate pe suprastructura compatibila cu carligul tip Hook lift din dotarea societatii (existenta). Furnizorul trebuie sa instruiasca atat operatorii, cat si personalul din atelierul de reparatii al beneficiarului cu privire la modul de uti


proiect echipament suprastructura
Distribuie:  

Video similare

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Video BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0786 (s) | 17 queries | Mysql time :0.008980 (s)