Video stiri:

niversitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi deschide noul an! Rectorul Tudorel Toader: Am avut un an de admitere exceptional

30 Septembrie 2019
1506 Vizualizari | 0 Comentarii

UPDATE: Seful Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa a tinut sa multumeasca profesorilor UAIC care au depus un efort considerabil pentru aducerea in prim plan, national, si international, a universitatii. 


''Sunt rezultate bune la nivel national, dar si pe plan international. Totul se datoreaza  dumneavoastra, domnilor profesori. Sunt sute de premii obtinute in toata lumea. Va felicit pe dumneavoastra, domnilor profesori dar si pe studentii care s-au straduit sa fie competitivi. Dragi studenti, va urez ca la sfarsitul pregatirii voastre, sfarsit incununat cu o diploma, sa va puteti bucura de ceea ce va ofera meseria voastra.'' a declarat Maricel Popa, seful Consiliului Judetean Iasi.
 


UPDATE: Marian Serbescu, prefectului judetului Iasi, a adus in discutie numarul urias de studenti care au ales sa studieze la aceasta universitate.


''Cei peste 22 de mii de studenti din cadrul Universitatii ''Alexandru Ioan Cuza'' sunt dovada vie a valorii invatamantului superior iesean. In urma cu 185 de ani, la Biserica Sf. Trei Ierarhi, Facultatea de Filosofie tinea   loc primul curs din Tarile Romanesti. Iasul a dat prima universitate a tarii, cred ca de aici pleaca si ambitia Univerasitatii ''Alexandru Ioan Cuza'' de a fi mereu prima'' a mentionat Marian Serbescu, prefectul judetului Iasi.


 


UPDATE: Prof. univ. dr. Camelia Gavrila, vicepresedintele Comisiei pentru Învatamânt, Stiinta, Tineret si Sport si coordonatorul Departamentului pentru Educatie Nationala, a transmis un mesaj emotionand cu ocazia inceperii anului universitar la UAIC.


''Transmit un gand de pretuire si un mesaj de apreciere pentru seriozitatea si consencventa de care Universitatea ''Alexandru Ioan Cuza'' din Iasi a dat dovada. Un gand de apreciere din perspectiva comisiei de specialitate din parlament, a oamenilor de educatie dar si a parlamentarilor. In acelasi timp, o deschidere de an universitar are multe valente, este un polisemantism in care incarcam sa ne miscam facand abstractii de functii. Ar fi bine de spus ca toti vibram la inceput de toaman odata cu inceperea scolilor, dar si la inceputul lunii octombrie, odata cu inceperea anului universitar. Este o vesnica geneza, o vesnica reiventare.'' a mentional prof. univ. dr. Camelia Gavrila.


uaic studenti festivitatea deschidere academic aula magna
Distribuie:  

Video similare

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - Video BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3858 (s) | 18 queries | Mysql time :0.328626 (s)