Video stiri:

O vara plina de premii wow la Egros Shopping Iasi

7 Iunie 2019
5468 Vizualizari | 0 Comentarii

In perioada 5 iunie – 28 iulie 2019 Egros Shopping Iasi organizeaza o campanie promotionala pentru rasplatirea clientilor complexului. Toti vizitatorii care cumpara de minimum 75 lei pe un singur bon fiscal pot castiga:
3 excursii in valoare de 7500 lei oriunde in Romania, 10 telefoane Samsung A50 model 2019, 20 de biciclete si 100 de vouchere de cumparaturi Egros in valoare de 150 lei.
Clientii complexului Egros Shopping Iasi in perioada campaniei, vor primi pe baza bonului fiscal un talon de inscriere la tombola din locul special amenajat. In plus, participantii la campanie pot castiga si alte premii instant in momentul in care primesc taloanele
La finalul perioadei de campanie, castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti in data de 29 iulie 2019.
Valoarea totala a premiilor se ridica la 73.000 lei.
Regulamentul promotiei poate fi consultat in locatie sau pe www.egros.ro.
Complexul comercial Egros Shopping Iasi, este unul dintre cele mai mari centre comerciale din zona Moldovei  valoarea totala a investitiei fiind de peste 12 milioane de euro.
Egros este un concept de centru comercial unde toti vizitatorii pot gasii aproape tot ceea ce isi doresc.  Cu peste 800 de standuri comerciale, cu suprafete cuprinse intre 12 si pana la 200 de metri patrati cumparatorii pot alege din multele categorii de produse disponibile: de la marochinarie, imbracaminte, incaltaminte, jucarii, papetarie, pana la accesorii petrecere,  accesorii GSM,  farmacii si mobila. In plus, daca obosesti te poti odihni in zona food. Ai la dispozitie schimb valutar, atelier de retus, bancomat sau un loc unde poti sa iti schimbi coafura.
Clientii au posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de produse si la preturi accesibile, in spatii modern amenajate, care garanteaza confortul unei experiente de shopping.


egros premii egros egros shopiing iasi
Distribuie:  

Video similare

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - Video BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.7312 (s) | 18 queries | Mysql time :0.654036 (s)