Video stiri:

Preotul din Bohotin loveste din nou: Fete minore pe lista sexuala a preotului

23 Septembrie 2012
3757 Vizualizari | 0 Comentarii

Dupa ce 40 de femei din satul Bohotin au semnat pe o lista de victime a hartuirilor sexuale facute de preotul Stefan Bercaru, Mitropolia Moldovei si Bucovinei a hotarat ca enoriasul sa nu mai tina slujbe in sat cel putin o luna de zile. Acuzatiile de abuzuri sexuale se inmultesc pe zi ce trece, atat minori cat si femei mature povestesc intamplari cu iz sexual a carui personaj principal este parintele Bercaru.

Unul dintre sateni povesteste scenariul pe care parintele Bercaru l-a facut ca sa poata ramana singur cu fiica sa minora. "Am fost la arat la parintele, in livada unde m-a trimis el. Dupa aia, mai pe seara cand am venit, am intrat prin spatele casei si am parcat tractorul. M-am dus in fata casei ca sa ii spun fetei ca am venit si am adus tractorul. Cum urcam eu la deal, parintele a iesit de pe un podet repede, repede. M-am gandit ore ce o fi, nici nu m-a intrebat daca am terminat de arat. Am strigat la fata, nu a iesit sa-mi spuna atunci. Mai pe seara, fata tremura toata si a inceput sa imi povesteasca ca 'taticulte, parintele m-a strans tare in brate, a inceput sa ma manareasca pe ici pe colo, ca hai sa ne ajutam. M-a prins, m-a ingramadit, mi-a bagat limba in gura.


femei bohotin semnat lista de victime hartuirilor sexuale stefan bercaru mitropolia moldovei si bucovinei slujbe abuzuri sexuale minori
Distribuie:  

Video similare

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - Video BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3968 (s) | 18 queries | Mysql time :0.334610 (s)