Video stiri:

Prima zi de admitere la UAIC! Sute de candidati au ales sa isi depuna dosare la una dintre cele 15 facultati ale institutiei

16 Iulie 2018
471 Vizualizari | 0 Comentarii

Astazi a debutat sesiunea de vara a admiterii din 2018 la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" (UAIC) din Iasi pentru licenta si master. Inca din prima zi sute de candidati au ales sa isi depuna dosarele la una dintre cele 15 facultati ale institutiei.


Amfiteatrele unor facultati precum FEAA, Filososfie, Stiinte Social-Politice, Drept, Teologie, Stiinte ale Educatiei, Istorie sau Informatica erau pline. 


Citeste si: MESAJ TULBURATOR al rectorului Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi. CUI ii este ADRESAT si in ce context PUBLIC a fost TRANSMIS


UAIC a scos la concurs 3.400 de locuri la buget si peste 3.200 de locuri cu taxa. Absolventii de liceu au la dispozitie 77 de specializari. Înscrierile se deruleaza între 16 si 21 iulie, iar olimpicii vor fi admisi direct pe locuri fara taxa la facultatea la care se înscriu, selectie de dosar sau examen. Majoritatea facultatilor de la Cuza organizeaza admiterea pe baza de dosar, pe baza mediei generale la examenul de Bacalaureat si notele obtinute la diverse probe din cadrul testului de maturitate.


bzi iasi bunaziuaiasi admitere cuza
Distribuie:  

Video similare

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Video BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1195 (s) | 17 queries | Mysql time :0.031039 (s)