Video stiri:

RECORD de inscrieri, dupa doar cateva ore, la ADMITEREA DE VARA organizata la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi

17 Iulie 2017
1328 Vizualizari | 0 Comentarii

Astazi au demarat inscrierile in sesiunea de vara organizata de Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iasi. Rectorul interimar al UAIC (Ordonator de Credite), prof. univ. dr. Mihaela Onofrei   a anuntat ca in doar cateva ore (sesiunea de inscriere a inceput de la ora 9:00), aproximativ 600 de candidati si-au depus dosarele de inscriere la cele 15 facultati, care au, in total, 81 de specializari.


"Astazi am demarat sesiunea de admitere de vara de la Universitatea 'Alexandru Ioan Cuza'. Vin cu precizarea ca noi ne-am pregatit, pentru aceasta admitere, inca din luna noiembrie 2016. Am organizat campania intitulata Caravana UAIC in toate judetele din Nord-Estul Romaniei. In acest context, echipele noastre s-au intalnit cu aproximativ 9000 de liceeni si au avut peste 300 de prezentari. In doar cateva ore, aproximativ 600 de absolventi de liceu si-au depus dosarele pentru admiterea la Universitatea 'Alexandru Ioan Cuza' " a declarat prof. univ. dr. Mihaela Onofrei, rectorul interimar al UAIC (Ordonator de Credite)


uaic admitere iasi universitate
Distribuie:  

Video similare

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - Video BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.4166 (s) | 18 queries | Mysql time :0.352694 (s)