Video stiri:

Rectorul de la UAIC: "Iasul are 55 mii de studenti! Avem 16 mii de absolventi, din toate universitatile, care lucreaza in IT si servicii bancare, comerciale sau de call - center"

20 Iulie 2018
813 Vizualizari | 0 Comentarii

La Universitatea Alexandru Ioan Cuza (UAIC) din Iasi se deruleaza o interesanta Scoala de Vara destinata liceenilor din intreaga Romanie! Cu acest prilej, prof. univ. dr. Mihaela Onofrei, rectorul institutiei a transmis in mesaj emotionant tinerilor prezenti in Aula Magna Mihai Eminescu si participanti la Scoala de Vara SunmerIS 2018


"Iasul este un oras minunat si in plina dinamica! Avem 55 mii de studenti dintre care, de la toate universitatile, 16 mii dintre cei care au absolvit lucreaza in IT dar si in domenii dezvoltate pe fondul cresterii acestei zone precum servicii financiar - bancare, comerciale sau de call - center. Ma bucur ca sunteti in Universitatea noastra si ca veti afla ce inseamna viata de student. Mai mult, unii dintre voi sunteti din Arad, Oradea sau Bucuresti, pe langa cei din judetele Moldovei", a transmis rectorul.


uaic scoala de vara mihaela onofrei sunmeris 2018
Distribuie:  

Video similare

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - Video BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.4486 (s) | 18 queries | Mysql time :0.389400 (s)