Video stiri:

Scoala Politica Iasi XXI, editia a II-a, 2018 – Programul de internship continua

9 Martie 2018
541 Vizualizari | 0 Comentarii

Prof. dr. Camelia Gavrila, deputat PSD Iasi, confirma preocuparea atenta fata de tineri si responsabilitatea fata de formarea viitoarelor generatii prin programul Scoala Politica Iasi XXI, editia a II-a 2018, adresat tinerilor ieseni, cu precadere studentilor inscrisi la ciclurile de licenta si master in cadrul universitatilor din Iasi, cu domeniul de studiu stiintele politice, stiintele comunicarii, stiintele administrative, jurnalismul, stiintele juridice sau alte domenii apropiate. 


Scoala Politica Iasi XXI este unul dintre primele proiecte de anvergura lansate la initiativa deputatului Camelia Gavrila, avand ca scop familiarizarea tinerilor cu activitatile parlamentare, cu domeniul administratiei publice locale si judetene, cu sistemul de legiferare romanesc. Se ofera, de asemena posibilitatea participantilor de a cunoaste, din perspectiva practica, elemente de comunicare publica, comunicare cu mass-media, dar si aspecte legate de  public speaking si de marketing politic. 


Prima editie, desfasurata intre 1 octombrie si 20 ianuarie a cunoscut un real succes in randul tinerilor, daca ne raportam la cei 8 candidati care au concurat pentru fiecare loc din cadrul programului. Acesta a inceput prin sesiuni de formare, de introducere si cunoastere a activitatilor cabinetului parlamentar, urmate de o serie de vizite institutionale, in stransa legatura cu activitatea parlamentara: vizita la Consiliul Judetean, A.J.O.F.M., Inspectoratul Scolar Judetean Iasi au reprezentat momente importante ale programului. Studentii au participat la work-shop-uri pe diverse teme, au conturat initiative legislative, interpelari, acte normative si s-au implicat in diverse alte activitati aferente sferei politice. Un moment de referinta in cadrul proiectului a fost reprezentat de vizita la Parlamentul Romaniei si de activitatile desfasurate in cadrul Comisiei pentru invatamant, stiinta, tineret si sport din Camera Deputatilor. 


scoala politica iasi camelia gavrila educatie politica
Distribuie:  

Video similare

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Video BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1105 (s) | 18 queries | Mysql time :0.040500 (s)