Video stiri:

sistem revolutionar pentru combaterea poluarii din Iasi

23 Mai 2019
98 Vizualizari | 0 Comentarii

Municipalitatea ieseana lanseaza un proiect pentru combaterea poluarii din oras, mai precis pentru reducerea emisiilor de PM10. Prin intermediul Salubris SA, societatea de salubritate a Primariei, va fi achizitionat un echipament care sa combata praful din atmosfera.


Prevederea bugeatra a licitatiei de pe data de 18 iunie este de 285.000 lei, fara TVA, adica 60.000 de euro. Sistemul este compus dintr-o turbina care pulverizeaza apa in atmosfera, moment in care particulele ajung la sol si sunt preluate de alt jet de apa.


Solutia este folosita de multi ani in zona Asiei, unde isi desfasoara activitatea si prinicipalii producatori de echipamente. Mai precis, turbina va fi montata pe un utilaj aflat in dotarea Salubris si va fi actionata in mers.


"Sistemul/suprastructura pentru pulverizat vapori de apa este formata din: sistem de refulare, generator electric trifazat, rezervor de apa, montate pe suprastructura compatibila cu carligul tip Hook lift din dotarea societatii (existenta). Furnizorul trebuie sa instruiasca atat operatorii, cat si personalul din atelierul de reparatii al beneficiarului cu privire la modul de utilizare si manipulare a sistemului, suprastructurii pentru pulverizare, pentru a asigura o exploatare si intretinere corespunzatoare. Numarul de cursanti va fi stabilit de comun acord intre furnizor si beneficiar, dar nu va fi mai mic de 8 persoane. Instruirea va fi efectuata in birouri, atelierul de reparatie si in curtea beneficiarului. Cursurile de instruire vor fi in Limba romana. Ofertantul trebuie sa includa in oferta sa si un progr


echipament care combate praf atmosfera
Distribuie:  

Video similare

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Video BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0880 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019006 (s)