Video stiri:

Talk-show Live& Music cu Catalin Botezatu la Complex Popas Pacurari Iasi

11 Martie 2013
1219 Vizualizari | 0 Comentarii

Duminica, 10 martie la Restaurant Popas Pacurari am avut onoarea de a-l "descoase" printr-un talk-show live pe unul dintre cei mai cunoscuti designeri din tara, unul din putinii romani care se poate mandri cu prezentari de moda organizate pe toate continentele, Catalin Botezatu. In cadrul talk-show-ului live organizat si moderat de Mihaela Marculescu, discutiile au fost destul de intersante, deoarece au atins subiecte sensibile, picante, atat din viata personala, cat si cea profesionala.

Catalin Botezatu este singurul creator de moda autohton care la o prezentare de moda se ocupa personal de scenografie, regie, coloana sonora, bijuterii, aplicatii capilare, etc

Timp de trei ore, Catalin a povestit deschis publicului numeros si jurnalistilor prezenti la eveniment, incepand de la debutul in moda in anul 1985, despre faptul ca si-a dorit sa se faca actor, dar a picat examenul, despre persoana careia ii datoreaza ceea ce este el acum, Bianca Brad, despre perioada cea mai neagra din viata lui petrecuta in inchisoare, pana la relatiile amoroase, prieteni si familie. Insa accentul a fost pus pe cartea sa "Pedeapsa", un subiect cu greutate pentru celebru creator de moda.

Pe timpul dezbaterii au existat cateva polemici intre el si prezentatoarea Mihaela Marculescu cand aceasta l-a intrebat care este senzatia, cum se simte cand are prezentari tocmai la New York, stiind ca un roman a ajuns pana acolo. Raspunsul la replica a fost imediat dat "Sa stii ca nu ti-ai facut bine temele, tin sa te contrazic...eu particip in toata lumea de vreo 15 ani, nu numai in New York", a adaugat Catalin putin deranjat.


restaurant popas pacurari catalin botezatu new york pedeapsa buna ziua iasi
Distribuie:  

Video similare

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - Video BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.4488 (s) | 18 queries | Mysql time :0.387652 (s)