Video stiri:

Ultima orfana care a plecat din Romania. "Nu stiam cum e sa fii iubit. Ne doream din tot sufletul ca cineva sa ne mangaie, sa ne iubesca cineva"

5 Octombrie 2012
928 Vizualizari | 0 Comentarii

Livia Satterfield, o orfana din Romania, a ajuns in atentia presei straine datorita unui discurs impresionant despre copilaria sa. Romanca a sustinut acest discurs pentru a-i indemna pe oameni sa participe la programul "Operation Christmas Child", care ei i-a schimbat viata.

"Mama mea m-a dus la orfelinat cand aveam 2 ani. Am trait acolo 10 ani -10 ani de ura, de gelozie, de tristete si de furt". Asa si-a inceput romanca discursul in care a povestit despre conditiile precare in care si-a trait copilaria.

"Erau zile in care mancarea nu ne ajungea, asa ca ne hraneam toata ziua cu o singura bucata de paine uscata. Nu aveam nici obiecte importante de igiena". Livia a spus ca impartea apa de baie cu alti 10 copii si ca dusurile constau in galeti de apa pe care adultii le aruncau pe ei.

"Dar cel mai mult imi lipsea faptul ca nu stiam cu este sa fii iubit. Ne doream din tot sufletul ca cineva sa ne vorbeasca, sa ne mangaie, sa ne imbratiseze, sa ne spuna ca suntem la fel de importanti ca orice alt om din lumea asta" a povestit Livia.

Viata Liviei s-a schimbat cand avea 12 ani, cand o misionara din cadrul programului umanitar  "Operation Christmas Child" a decis sa o infieze. Procesul de adoptie a durat doi ani, iar Livia a parasit Romania la varsta de 14 ani.

La o zi dupa ce Livia a plecat catre SUA, autoritatile romane au interzis adoptiile internationale. "Sunt ultimul copil care a plecat din Romania" a spus Livia.

Livia a avut ocazia de a se intoarce in Romania in urma cu doi ani, in 2010. Si-a revazut mama naturala si a vizitat un orfelinat. La fel cum facuse si ea cu multi ani in urma, o fetita a alergat la ea si a imbratisat-o cu putere.


livia satterfield orfan romania marturie discurs
Distribuie:  

Video similare

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - Video BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.4671 (s) | 18 queries | Mysql time :0.405219 (s)