Video stiri:

UPDATE. Primarul Mihai Chirica iese la rampa. Ultimele declaratii despre excluderea sa din partid

7 Februarie 2018
3325 Vizualizari | 0 Comentarii
UPDATE: Sedinta a fost presarata si cu scantei. Intre primarul Mihai Chirica si consilierul judetean Marius Ostaficiuc a avut loc un schimb dur de replici pe tema excluderii. Alesul judetean a arata insa ca disputa verbala a fost una constructiva. "Mi-am data seama ca exact cum a spus Wiston Churchill, daca ati fi stiut ceea ce stiu eu si voi v-ati fi abtinut. Mi se pare ca uneori asistam, exact ca in fabula Cainele si catelul, iar morala, cu siguranta, se stie, atunci cand vrei egalitate numai cu leu, ursul si lupul, iar in momentul in care vorbim cu cateii nu mai vrem egalitate. Nu le reprosez nimic domnilor Chirica si domnului Iacoban. Am fost prezent la Comisia de Etica, mi-am dat seama ca trebuie sa am o expunere in ceea ce ma priveste, am semnat cu precizari si modificari ale comunicatului deja facut de altcineva si nu membru PSD si bineinteles ca in momentul in care am intrebat daca acel comunicat poate fi supus dezbaterii colegilor mi s-a spua ca a fost deja transmis catre presa. Schimbul de replici cu domnul primar a fost unul constructiv in asa fel incat si dumnealui sa inteleaga ca atunci cand deschidem aceasta cutie a Pandorei cu totii avem de pierdut", a spus Marius Ostaficiuc.

UPDATE: In spatele usilor inchise membrii organizatiei municipale au votat nominal pentru vine care din incriminat in parte. Cu doua abtineri, membrii organizatiei municipale a PSD Iasi au votat impotriva excluderii primarului Mihai Chirica, a viceprimarului Gabriel Harabagiu si a presedintelui executiv Sorin Iacoban, cat si pentru sanctionarea lui Paul Boisteanu si a lui Gabriel Teodorescu.


In jurul orei 17.30, la Sala Mare a Directiei Agricole, dupa sedinta Biroului Municipal largit cu participarea presedintilor organizatiilor locale, primarul Mihai Chirica si reprezentantii conducerii Organizatiei Municipale Iasi a PSD vor face declaratii despre recentul scandal iscat in interiorul partidului.


Comisia de Etica a decis dupa deliberari excluderea primarului Mihai Chirica si viceprimarului Gabriel Harabagiu din organizatia PSD, dar si deputatului Sorin Iacoban, in prezent presedinte executiv al Organizatiei Municipale.


Totodata, pentru Paul Boisteanu, presedinte interimar al Organizatiei Municipale si Gabriel Teodorescu, secretarul general al filialei iesene, propunerea a fost cea de avertisment. In zilele urmatoare va fi convocat un Birou Permanent Judetean si un Comitet Executiv la nivelul judetului Iasi care va lua act de propunerile Comisiei de Etica urmand a se pronunta daca le va pune in aplicare sau nu. Decizia a fost una pur democratica, membrii Comisiei de Etica votand deschis.


In ultimul an, intre organizatia municipala si cea judeteana s-au iscat mai multe dispute date fiind neintelegerile intre primarul Mihai Chirica si Maricel Popa, actualul lider interimar al organizatiei. 


ostafciuc psd sedinta
Distribuie:  

Video similare

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - Video BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.5716 (s) | 20 queries | Mysql time :0.513718 (s)