Video stiri:

VIN de COLECTIE lansat de Universitatea Cuza din Iasi. Totul este intr-o editie limitata

4 August 2017
1111 Vizualizari | 0 Comentarii
Astazi, de la ora 12:00, la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" (UAIC) este programata prezentarea in premiera a marcii "Vinul lui Cuza" - un produs inedit al celei mai vechi institutii moderne de invatamant din tara. De precizat ca, degustarea de vin ce va avea loc in cadrul acestui eveniment este destinata numai reprezentantilor mass-media si nu publicului larg. Ideea a fost lansata, inca de anul trecut, de actualul ministru al Justitiei si rectorul suspendat al UAIC, prof. univ. dr. Tudorel Toader. 

Citeste si : Conferinta „Importanta dezvoltarii urbane in promovarea unei cresteri economice incluzive si sustenabile”, la UAIC

De precizat ca produsul nu va fi comercializat, fiind folosit doar in scopuri promotionale si de imagine a institutiei. Strugurii provin din podgoria existenta in Gradina Botanica "Anastasie Fatu", aflata in proprietatea Cuza. 

Citeste si : Concursuri de promovare la Universitatea Cuza din Iasi! Sunt scoase la bataie zeci de posturi de profesor conferentiar si lector 

Pe de alta parte, chiar daca initial a fost lansat printre studenti un concurs de realizare a etichetei pentru vin, in final aceasta a fost elaborata de Departamentul Media prin consultarea cu echipa de prorectori. Produsul este inregistrat la Oficiului de Stat pentru Inventii si Marci (OSIM). 

De precizat ca vinul va fi alb si rosu, iar eticheta de prezentare a acestuia va avea in prim-plan sediul institutiei, respectiv pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza. Povestea vinului va fi facuta de prorectorul pentru strategie, dezvoltare institutionala si managementul calitatii, prof. univ. dr. Corneliu Iatu. 

premiera uaic imagine podgoria gradina botanica lansat studenti vin
Distribuie:  

Video similare

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2021 - Video BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3886 (s) | 19 queries | Mysql time :0.330083 (s)